banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Karısını 1 milyon dolara satmış!

İngilterenin efsanevi Formula 1 pilotlarından James Huntın, İngiliz basınını çarşaf çarşaf süsleyen seks odaklı anıları ülkede büyük yankı yarattı.

1993te kalp krizinden 45 yaşında ölene kadar 5 bin kadınla birlikte olduğu öne sürülen Huntın, arasının bozuk olduğu eşi Suzy Millerı, ünlü Gallerli oyuncu Richard Burtona 1 milyon dolar karşılığında ‘sattığı ortaya çıktı. Daily Mail gazetesinin haberine göre 1976da 26 yaşındaki model eşi Miller ile ayrılmanın hesabını yapan yarışçı, Miller, Richard Burton ile tanışınca mutlu oldu.

O sırada Elizabeth Taylor ile evli olan Burton ile Hunt, yoğun bir telefon trafiğinin sonunda şöyle bir anlaşma yaptı: Burton, Huntın boşanması durumunda eşine ödemesi gereken 1 milyon doları kendisi verecekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.