banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba Güneydoğu Tv İBRAHİM AY

Karaman, GAP Arenayı inceledi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ü makamında ziyaret etti. Müdür Keşküş, Gençlik ev Spor İl Müdürlüğüne ait tesisler hakkında Ünal Hoca’ya bilgiler verdi. Karaman, daha sonra Sarı-Yeşilli ekibin maçlarını oynadığı GAP Arena Stadyumu’nu gezdi. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat ile Spor Müdürlüğü personellerinin de eşlik ettiği Karaman, Müdür Hakan Keşküş tarafından stat hakkında bilgilendirildi.

Bu arada Müdür Keşküş, Trabzon KTÜ’de Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden tanışmalarından dolayı Ünal Karaman ile eski günleri yad etti. Karaman, sporun içinden gelen Hakan Keşküş’ün il müdürü olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Uğur Budak / urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.