banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Kenan Poleo Kurtuluşspor

Karaköprü 2.Spor Şenliği Final Kupa Dağıtım Töreni Yapıldı


Karaköprü’de 15-19 Ekim tarihlerinde yaklaşık bir hafta boyunca devam eden müsabakalara 24 Okuldan 370 öğrencinin katılımı ile Basketbol, Futbol ve Voleybol dallarında mücadele ettiği şenlikler kapsamında dereceye giren okullar ödüllerini Vali Celalettin Güvenç’in de katıldığı törenle aldılar.
Karaköprü Efor halı saha tesislerinde düzenlenen ödül törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı M.Nuri Güzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Karaköprü Belediye meclis üyeleri ile Başkan Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan final töreni, açılış töreni Programı kadar görkemli ve coşkulu geçti.
Spor şöleni ödül töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tören öncesinde bir konuşma yapan
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz spor şöleni Karaköprü’de büyük bir coşku ile heyecan ile devam etti. Şölende çok güzel müsabakalar sergilendi, Katılım gösteren tüm sporcular ve okullar sporun, centilmenliğine, dostluğuna, barışına yakışır bir şekilde spor şölenini yaşadık, ben öncelikle katılım gösteren öğrencilere ve yöneticileri tebrik ediyorum, bizler kurum olarak Karaköprü Belediyesince Şenevler mahallesinde bir spor tesisi inşa ediyoruz, yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede bitecek hep birlikte açılışını gerçekleştiririz, amacımız spor alanlarını, spor sahaların çoğaltmaktır. Çünkü gençlerin enerjilerini bir şekilde boşlatmaları lazım, bunun en güzel yerinin de spor olacağını düşünüyorum, 8 km’lik Akpınar Dere Peyzaj çalışması kapsamında bizler 3 adet tenis kortu, 3 adet basketbol sahası, 3 adet ise halı saha projesi yapıyoruz bunlar inşaat aşamasındadır, 3 ay sonra bunlarda Karaköprü’nün hizmetine girecektir. Bunların yanında yaz ayları malum şehrimiz sıcak gençlerin, çocukların sulama kanallarında boğulmamaları için yarı olimpik yüzme havuzunun temelini atmış bulunmaktayız, teşriflerinden dolayı Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyorum, şeref veriyorlar, gurur veriyorlar bizlere, dereceye giren bütün takımları kutluyorum” dedi. Kupa törenine katılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı konuşmada; “Ben öncelikle Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’yi alkışlamanızı istiyorum, spor yapan, müsabakalara katılan bütün çocuklarımızı, öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum, anne babaları tebrik ediyorum, bu spor şöleninin devamını diliyorum, şampiyonlara ödüllerini verelim” dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol, basketbol ve voleybol dalında dereceye girenlere kupalarını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve öğrenci velileri verdi. Törene katılan öğrenci velileri ise bu tür sosyal etkinlikleri kendilerine ve çocuklarına sunan, onları sporla buluşturan öğrenci velileri Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler. Daha sonra Vali Güvenç, Başkan Çiftçi ve bazı davetliler halı saha maçı yaptılar.
Müsabaka Sonuçları:
Bayan Voleybol Liseler Arası                                Bayan Voleybol Ortaokullar Arası
1.Karaköprü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi            1.Karaköprü Ortaokulu
2.Nazif Bayraktar Lisesi                                      2. Karaköprü Narlı Ortaokulu
3.Gap Kız Anadolu Lisesi                                   3.100.yıl Ortaokulu
Futbol Liseler Arası                                          Futbol Ortaokullar Arası   
1.Gap End.Tekn.Mesl.Lisesi                              1. Karaköprü Ortaokulu
2. Karaköprü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi       2. Karaköprü Narlı Ortaokulu
3.Gap Anadolu Lisesi                                     3.Mete Has Ortaokulu
Basketbol Ortaokullar Arası                            Basketbol Liseler Arası
1.Ömer Türkmen Ortaokulu                           1.Karaköprü Fen Lisesi        
2.Karaköprü Ortaokulu                                 2.Gap Anadolu Lisesi        
3.Doğa Koleji                                              3.Özel Birikim Lisesi            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.