banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kaptan Serdar Özkan; Şanlıurfa bana hayatı öğretti

Kaptan Özkan, Şanlıurfa’nın kendisine hayatın gerçeklerini gösterdiğini söyledi. 17 Mayis 2013 / 09:04 tarihinde eklendi.

 

PTT 1.Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor Kaptanı Serdar Özkan,  Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u çok sevdiğini ifade ederek, “Takımda kalsam da, ayrılsam da kalbimde her zaman Bu şehir olacaktır” dedi.   Şanlıurfa’nın kendisine hayatın gerçeklerini gösterdiğini vurgulayan Kaptan Özkan, “Bu şehrin misafirperverliği beni çok etkiliyor. Boş zamanlarımda Şanlıurfa’daki camileri geziyorum. Şanlıurfa’nın tarihi dokusu bana haz veriyor” diye konuştu. Özkan, Ligde bu sene takım olarak çok vasat bir görüntü sergilediklerini, çok iyi bir takım olmalarına rağmen bazı sıkıntılar çektiklerini, takımda huzur olmayınca başarının da gelmediğini belirtti.

TAKIMA ZARAR VERİYORLAR

 

ŞANLIURFA’da bazı basın organların takıma zarar verdiğine dikkat çeken Kaptan Özkan, “Şanlıurfaspor’un iyiliğini düşünmeden konuşan insanlar var. Bazı basın organları gün geldi çok üzerimize geldiler. Ben tecrübemle kaldırabilirim. Ama takımda genç kardeşlerimiz var. Onlar bu ağır eleştirileri kaldıramaz. Ben buradan tekrar söylüyorum, Benim Urfasporlu olduğum kadar o basın organları Urfasporlu değildir” ifadelerini kullandı.

 

2 MİLYON TL’Yİ KABUL ETMEDİM

 

DEVRE arasında başka kulüplerin masaya 2 milyon TL para koyduğunu vurgulayan Özkan, “O dönemde takım zorlu bir süreçten geçiyordu. Takımı bu şekil bırakıp çekip gidemezdim. Ben bu takımın kaptanıyım yeri gelirse en son ben burayı terk ederim” şeklinde konuştu.

 

Urfaspor taraftarında çok teşekkür eden Kaptan Özkan, kötü oynadığım dönemde  beni alkışladılar, iyi oynadığım dönemde ise omuzlara taşıdılar. İşte gerçek taraftar böyle olmalı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.