banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Kalliden Arda için ilginç sözler!

Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında açıklama yapan Kalli, Galatasaray beni hayal kırıklığına uğrattı. Şu anda Avrupa Kupalarında olmaması büyük bir eksiklik. Geçen sezon şampiyon olamadı. Daha sezon yeni başladı; ama Rijkaardın artık kendini ispatlaması gerekir. Önümüzdeki süreç onun için belirleyici olacak. Galatasaraya uyuyor mu uymuyor mu göreceğiz dedi.

RIJKAARDIN ELEŞTİRİLMESİ NORMAL

Başarısız sonuçlardan dolayı ilk eleştirilen kişinin teknik direktör olacağını belirten Feldkamp, Bu koşullarda Rijkaardla devam edilir mi bilmiyorum. Bu konuda bir şey diyemem; ama Galatasaray gibi büyük bir takım şampiyon olamadığı zaman, 6 maç sonrası zirvenin çok uzağında kaldığı zaman doğal olarak ilk eleştirilen teknik direktör olur şeklinde konuştu.

TERİM İÇİN BİR ŞEY DİYEMEM

Takımın başına Fatih Terimin gelip gelmeyeceği iddiaları için bir şey dişemeyeceğini belirten deneyimli teknik adam, Fatih Terim için hiçbir şey diyemem, Rijkaard gider Terim gelir fikri sadece yönetime ait olabilir. Bunu yöneticiler bilir. Ben ikinci kez Galatasaraya gelişimde şampiyon oldum. Teknik direktörlerin tekrardan takıma dönmeleri doğaldır; ama Terim için bir şey diyemem dedi.

ARDA TURANIN ULUSLAR ARASI DÜZEYDE YILDIZ OLABİLECEĞİNİ SANMIYORUM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.