banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

İZDERden Fakıbabaya Ödül

Yapılan anketler sonucu Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, "Yılın Belediye Başkanı" seçildi.

Merkezi İzmir'de bulunan İZDER'in yapmış olduğu araştırmalar ve anketler sonucu bu yıl ödüle layık görülen 21 atanmış ve seçilmiş ödüllerini Ankara Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen görkemli törenle aldı.

Türkiye'de 21 atanmış ve seçilmişin belirlendiği İZDER'in Ankara'da gerçekleştirtiği ödül törenine katılmak üzere dün akşam saatlerinde Ankara'ya giden Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ödülünü başta Şanlıurfalılar olmak üzere belediye personelleri adına kabul ettiğini söyledi.

 Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba "Halkımız için en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Bunun Şanlıurfa halkı tarafından takdir edilmesi tabii ki bizleri onurlandırıyor. Ayrıca Türkiye geneli bir araştırma yapan İZDER'in de yaptığımız çalışmaları araştırmaya dâhil etmesi ve yaptığı anket sonucunda ödüle layık görmesi bizi Urfa halkı adına mutlu etmiştir. Biz tabii ki bir ödül ve karşılık beklemeksizin hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye'nin her yanında Şanlıurfa Belediyesi'nin örnek gösterilmesi ve bir model olması Şanlıurfa için gurur vesilesidir. Bizleri bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya kente dönüşüne kadar Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi Habib Arslan vekâlet ediyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.