Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_jbsna52jcotqke49vonce9v2n0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
İşte Urfaspor'un tüm transferleri haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

İşte Urfaspor'un tüm transferleri

2011-2012 sezonuna iddialı bir ekiple girmek isteyen Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi, göreve geldikleri günden beri yapılan transferleri kamuoyuna açıkladılar.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Yönetimi Tarafından transferle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak son günlerde bazı medya organlarında çıkan asılsız transfer haberleri bizleri derinden üzmüştür. Kaldı ki resmi sözleş imzaladığımız futbolcularımızı anında basınımıza bildirmekteyiz. Yönetim kurulumuzun resmi açıklaması dışındaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca bu asılsız transfer haberleri çalışmalarımızı olumsuz etikilemektedir..

 

Kamuoyu şunu bilmeli ki Şanlıurfaspor’un başarısı ve menfaatleri göz önünde bulundurularak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ayrıca bu yıl liglerin 5 Eylül 2011 tarihinde başlayacak olması nedeni ile transferler için bir hayli zamanın olduğu aşikârdır. Transfer komitemiz ile teknik Direktörümüz Kemal Kılıç uyum içerisinde Şanlıurfaspor’umuza katkı sağlayacak, başarı getirecek futbolcular ile görüşmelerine devam etmektedirler. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak bu güne kadar iç ve dış transferlerde şu isimlerle anlaştık.

 

 

İÇ TRANSFER

Sercan Özçelik, Mehmet Türkmehmet, Hakan Çevik, Adlan Canluka, Salih Peltek, Süleyman Numan Çarıkcı, Haydar Yılmaz, Mahmut Reçber, Fehmi karakeçili.

 

 

DIŞ TRANSFER

Muharrem Ozan Cengiz            Forvet             Bandırma Spor

 

İzzet Kaya                               Sağ Bek           Göztepe

 

Zekeriya Topayan                    Kaleci              Bursa Nilüfe

 

Sedat Yeşilkaya                       Orta saha         Konya Şeker

 

Emrehan CEYLAN                  Kaleci              Tokat Spor

 

Gökhan Çakır                           Orta saha         Karşıyaka (Prensipte)

 

Mustafa Kayabaşı                    Orta saha         Gençlerbirliği (Prensipte)

 

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.