banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Irak Türkmen Spor Birliği Urfa'da


Ziyaret sırasında konuşan Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürlüğü ile ortaklaşa müsabakalar düzenlemek istediklerini ifade ederek, '' Güreş, Taekwando, Voleybol, Basketbol ve Futbol branşlarında müsabakalar düzenlemek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ın yanına geldik.  Sayın Müdürümüz ise bu konuda her türlü desteği vereceğini söyleyerek bizleri onure etmiştir. Kendilerine teşekkürlerimi ifade ederim. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağız'' dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı ve Birlik Sekreteri Selahattin Bezirgan'ın yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, '' İkili ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olacak bu tür projelere İl Müdürü olarak elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım.  Böylesi güzel projeler hem Şanlıurfa'mız için ve hem de Türkiyemiz için önemlidir. '' şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Irak Türkmen Spor Birliği Başkan Yardımcısı Hattap Beyatlı ve Birlik Sekreteri Selahattin Bezirgan tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.