banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İbrahim Toru pazar günü taraftara şemsiye dağıtacak
Şanlıurfa spor’un Pazar günü GAP Arena’da yapacağı müsabaka öncesi bayanların ve çocukların maça rağbet göstermesi için yönetim çalışmalarını sürdürürken işadamı İbrahim Toru da Şanlıurfaspor’a destek amaçlı yardımda bulundu.

13 kasım Pazar günü Pendik spor’u konuk edecek olan  Şanlıurfa spor seyircisiz oynanacak  maçın 12 yaşı altı çocuklar ve bayanları maça beklediklerini ifade eden AKIL maça gelecek olan bayan ve çocuklara birde hediyemiz olacağını söyledi tüm maça gelen kadın ve çocuklara   TORUTOYS’un sahibi sayın İbrahim toru taraftarlara şemsiye hediye edecegini açıkladı

Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ile 2. Başkan ve basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl  bu jestinden dolayı Şanlıurfa spor kulübü adına TORUTOYS ailesine ve İbrahim Toru’ya çok teşekkür ettiklerini  ve desteklerinden dolayı çok mutlu olduklarını  söyledi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.