banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

HÜSNÜ BAŞKURT ŞANLIURFASPOR'DA

Şanlıurfaspor Manisaspor’un genç defans oyuncusu Hüsnü Başkurt ile sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki genç oyuncu geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 20 resmi maçta görev yaptı.
Transfer çalışmalarına hız veren sarı yeşilliler 6. Transferini de gerçekleştirdi. Şanlıurfaspor Abdulkadir Özgen, Rodrigo Tello, Veli Kızılkaya, Göksu Alhas ve Gökhan Alsan’dan sonra son olarak Hüsnü Başkurt ile anlaşmaya vardı. Sarı yeşillilerin transferlere devam edeceği belirtiliyor.
HÜSNÜ BAŞKURT KİMDİR?
9 Eylül 1990 İzmir doğumlu olan Hüsnü Başkurt futbola Balıkesir Ayvalıkadaspor'da başladı. Daha sonra Manisaspor'a transfer olan başkurt burada profesyonel oldu. Genç futbolcu, 2010-2011 sezonunda Altınordu forması giydikten sonra tekrar Manisaspor'a geri döndü.
Geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 20 maça çıkan Hüsnü Başkurt'un futbol kariyerinde 5 golü bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.