banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Hiddinkin gözü bu maçta olacak
A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile sorumlu yardımcısı Oğuz Çetinin, Beşiktaşın, UEFA Avrupa Ligi (L) Grubunda bu akşam Avusturyanın Rapid Wien takımıyla Viyanada yapacağı karşılaşmayı izleyeceği bildirildi.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Hiddink ve Çetin, Ernst Happel Stadındaki maçı izledikten sonra (A) Milli Takımın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Almanya ve Azerbaycanla oynayacağı maçların aday kadrosunu açıklamak üzere yarın Türkiyeye dönecek.

İki teknik adam, 2 Ekim Cumartesi günü Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak Süper Lig maçını da FB Şükrü Saracoğlu Stadında izleyecek.

Guus Hiddink daha sonra, 3 Ekim Pazar günü milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntopun formalarını giydiği iki takımı karşı karşıya getirecek Borussia Dortmund-Bayern Münih mücadelesini izlemek üzere Almanyaya gidecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.