Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6iaccro74u2buucqbmjnp66as2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Hakan Çevikten iddialı sözler haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Hakan Çevikten iddialı sözler

Şanlıurfaspor’un Çanakkale Dardanel’i 2-0’lık yendiği maçta rakip fileleri bir kez havalandırarak takımının 3 puan almasında büyük rol oynayan Hakan Çevik, Ofspor maçı öncesinde de iddialı sözlerde bulundu.

Şanlıurfaspor’un transfer döneminde Dardanelspor’dan transfer ettiği 21 yaşındaki savunma oyuncusu Hakan Çevik, geçen hafta eski takımına karşı 90 dakika mücadele etti. Savunmadaki görevi ile eski takımına karşı güzel bir mücadele veren Çevik, bu futbolunu 51. Dakikada kaydettiği golü ile süslemişti.

Eski takımı Dardanel karşısında gösterdiği performansı Pazar günü deplasmanda oynayacakları Ofspor maçında da sürdüreceğini vurgulayan Hakan Çevik, “GAP Arena’da oynadığımız Dardanel maçını taraftarımızın desteğiyle 2-0’lık bir sonuçla geçtik. Çok güzel bir maç oldu. Çünkü haftalardır 3 puanla tanışamıyorduk. Dardanel maçından aldığımız 3 puanla büyük moral bulduk. İnşallah önümüzdeki maçalrda bunun devamını getireceğiz” dedi.

Pazar günü deplasmanda Of’spor’a konuk olacaklarını kaydeden savunma oyuncusu Hakan, “Arkadaşlarım ile birlikte bu maçta da güzel bir futbol ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Ofspor maçından 3 puanla ayrılıp grupta çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum. İnşallah da bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.