Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_m6sam7b92m3uje23gkc54ag6a2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Habib Arslandan destek çağrısı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Habib Arslandan destek çağrısı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, tüm maçlarda olduğu gibi Pazar günü oynayacakları Tarsus İdman Yurduspor maçında da tüm Şanlıurfa halkının desteğini beklediklerini söyledi.

Ligde şuana kadar bir galibiyet, bir yenilgi ve birde beraberliği bulunan Şanlıurfaspor, Pazar günü saat 16.00da kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdman Yurdusporu ağırlayacak. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ligin en iddialı takımlarından olan Şanlıurfaspor, Tarsus maçından galibiyetle ayrılmayı planlıyor.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan yaptığı açıklamada, Şanlıurfalıların takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.
Halen ligin başında olduklarını ve önlerinde uzun bir lig maratonunun olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Arslan, Pazartesi günü deplasmanda oynadığımız Belediye Vanspor maçında ilk yarıda belki güzel bir futbol ortaya koyamadık ama ikinci yarıda güzel oynadık. Maçın sonlarına doğru golü bularak 1-0 öne geçtik fakat ardından yediğimiz bir golle bu maçtan galibiyeti kaçırdık. Van deplasmanından 3 puanla dönmemiz gerekirken 1 puanla döndük. Bu bir puanda iyidir buna da şükür ediyoruz dedi.
Artık takımın yavaş yavaş rayına oturmaya başladığını dile getiren Arslan, inşallah ilerleyen haftalarda daha güzel sonuçlar alacaklarını söyledi.
Bu yıl takımdaki futbolcuların neredeyse tamamını yenilediklerini vurgulayan Arslan, Bundan dolayı bazen uyum sorunu yaşanıyor. İnşallah bu sorunu da en kısa sürede atlatacağız ve taraftarlarımıza futboldan zevk alabilecekleri bir takım izlettireceğiz diye kaydetti.
Pazar günü GAP Arenada Tarsus İdman Yurdusporu ağırlayacaklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Habib Arslan, Tarsus maçına da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Futbolcularımızın bu maçta yüreklerini ortaya koyarak Tarsusu yeneceklerine inancım tam. Bu maçta tüm Şanlıurfalıları takımlarını desteklemek için GAP Arena Stadına bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon evimizde oynayacağımız ikinci maçımızdan da galibiyetle çıkalım şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.