Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_q1vd5h8943bqb5uch4cmufi134, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Güvenç, Şanlıurfaspor'u yanlız bırakmadı VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Güvenç, Şanlıurfaspor'u yanlız bırakmadı VİDEO


El Ruha Otel’de Şanlıurfaspor yöneticileri ile Teknik Direktör Reha Kapsal ve maç öncesinde bir araya gelen Celalettin Güvenç, bir süre sohbet ederek, başarılar diledi. Şanlıurfaspor’u yakından takip ettiğini belirten Celalettin Güvenç sarı yeşilli ekibin Şanlıurfa’nın en önemli bir marka değeri olduğuna dikkat çekti.
Daha sonra Güvenç, GAP Arena stadyumuna geçerek burada Şanlurfaspor-İstanbul Büyükşehir Belediye maçını yöneticilerle birlikte izledi. Celalettin Güvenç, beraberlikle biten maçta oyuncuların istek ve mücadelesinin çok önemli olduğunu söyleyerek, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.