banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Gutiye kızıl saçlı yeni sevgili

İspanyol magazin medyası, Guti ile sevgilisi İspanyol model Noami Lopez arasında ayrılık rüzgârları estiğini iddia etti.

Paparazziler bu ikilinin arasına giren ve ismi öğrenilemeyen kızıl saçlı genç bir kadını, Guti ile birlikte görüntülemeyi başarırken, ilişkinin boyutlarını araştırmaya başladı.

Manken Noami Lopez ise önceki gun Madridde Cosmoplitan dergisinin düzenlediği ödül töreninde ayrılık sinyali verdi ve Guti ile hâlâ beraber misiniz? sorularına Bunu zaman gösterecek diye yanıtladı.

Corazon dergisi de, Noaminin yakın arkadaşlarına Guti İstanbulda, ben ise Madridde yaşıyorum. Onu birkaç kez buraya çağırdım. Ancak o, bana Kendimi tamamen, Beşiktaşa verdim. Maç ve antrenman trafiğinden vakit bulamıyorum diyerek geri çevirdi dediğini yazdı.

Deneme

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.