Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_2n10rohfnlmfiilm76p3c4ipf2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Güneş dış dünyaya kapıları kapattı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Güneş dış dünyaya kapıları kapattı

Trabzonsporda saha sonuçlarından çok kongre sürecinin konuşulmaya başlandığı dönemde teknik direktör Şenol Güneşde dış dünyayla ilişkisini kesti, takımının antrenmanlarını basına ve taraftara kapattı.

SADECE MAÇA ODAKLANMALARINI İSTEDİ

Şenol Güneş, takımını hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçına motive etmek için antrenmanlara kimseyi almamayı kararlaştırdı.

Futbolcularından da sadece Kasımpaşa maçına odaklanmalarını isteyen Şenol Güneş, oyuncularına karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Şenol Güneşin kongre sürecinin de erkenden konuşulmaya başlanmasından da rahatsızlık duyduğu belirtildi. Antrenmanlarda özellikle formu düşük olan oyuncuların üzerinde duran Şenol Güneşin Colman ve Umut Bulutu Kasımpaşa maçına özel olarak hazırladığı öğrenildi.

SERKANI ÖRNEK GÖSTERDİ

Bu arada Serkan Balcının istikrarını ve performansını tüm oyunculara örnek gösteren Şenol Güneş, Serkan sadece işini yapıyor ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Bazen birilerinin özveri gösterip takımı sırtlaması gerekiyor. Biz takım olarak istediklerimizi sahaya yansıtabildiğimiz takdirde kolay kolay puan kaybetmeyiz. Ama puanın çok önemli olduğu bir ortamda ben oynanan futbola da çok büyük önem veriyorum dedi.

DEVRE ARASI PLANLANIYOR

Gününün çok büyük bir bölümünü kulüpte geçiren Şenol Güneş, futbolcularının sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışırken bir taraftan da devre arasının planlamasını yapmaya başladı. Güneşin devre arası kampı ve hazırlık maçları konusunda temaslar yaptığı bildirildi.

AĞAOĞLU:ŞENERLE OLMAYACAĞIM

Trabzonsporun eski başkan yardımcısı ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, aralık ayında yapılacak olan kongrede Başkan Sadri Şenerin listesine gireceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ağaoğlu, hiç bir zaman emanetçi yönetici olmayacağını belirtirken şunları söyledi:

Trabzonsporda çok büyük bir konsensüs kurulursa ben de bunun içerisinde yer alırım. Kongre yatırımı olarak transferlere büyük paralar harcanmasına sonuna kadar karşıyım. Unutmayın ki gelirler artarken, giderler de artıyor. Büyük paralar harcanmasına karşıyım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.