banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Gün'e Damga Vuran Manevralar!..

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan, daha önce kongre kararı aldığında yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gün sabah saatlerinde yaptığı yazılı bir açıklama ile yeniden aday olacağını ve bir liste çıkaracağını söyledi. bu kararı sadece yarım gün sürdü. bu kez akşam saatlerinde "yarınki Kongrede kesinlikle Aday olmayacağım" diye açıklama yaptı.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan akşam saatlerinde Yönetim Kurulu üyeleriyle toplu halde bir araya geldi.

Bu sabah Şanlıurfaspor’a aday olacağını söyleyen Başkan Habip Arslan, “Akşam saatlerinde arkadaşlarımızla son bir görüşme daha yaptık. Son kararımız yarınki Kongrede aday olmama yönündedirn. Kamuoyuna saygıyla bildiririz”dedi.

Başkan Habip Arslan mevcut Yönetim Kurulundaki isimlere dikkat çekerek, “Kaç liste olursa olsun yarınki seçimlere girmiş olsaydık sadece Yönetim Kurulundaki arkadaşların oylarıyla bile bir sıkıntı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Hatta listemize bazı yeni arkadaşları alma adına görüşmelerde yapmıştık. Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ile yaptığımız son görüşmeden sonra kararımızı yeniden gözden geçirdik ve kesinlikle liste çıkarmama kararı aldık. Gerek ben ve gerekse yanımda yer alan Yönetici arkadaşlarımız Şanlıurfaspor’un Başkan adaylarına başarılar diler. Kesinlikle bir taraf olmadığımızı belirtmek istiyoruz. Bizimle birlikte hareket tüm üyelere de şu çağrıyı yapıyoruz. Üyelerimiz kimin Şanlıurfaspor’u başarıya göstereceğine inanıyorsa o Başkan adayına oylarını kullansınlar. Biz kesinlikle yönlendirici olmayacağız. Bunun da hem kamuoyu, hem Başkan adayları tarafından bilinmesini özellikle istiyoruz”dedi.

Bu arada Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba konuyla ilgili sorumuz üzerine şöyle dedi:

“Bugün öğlen saatlerinde bazı Yönetici arkadaşlarım makamımda ziyaret ettiler. Akşamda Sayın Kulüp Başkanımız Habip Arslan beyle telefonla görüşme yaptım. Samimi olarak söylüyorum. Belediyenin bütçesi Şanlıurnfaspor’a parasal katkı sağlayacak durumda değil. Arkadaşlarımın Kongreye gitmeleri halinde kazanamama diye bir sorunun olmadığını bende görüyordum. Kendilerine bu durumu da ayrıntılı bir şekilde söyledim. Mevcut adaylar kendi imkanlarıyla bu işi üstlendiklerini söylüyorlar. Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz seçilecek listeye parasal destek sağladıktan sonra bende aynı miktarda Belediyemizin bütçesi dahilinde yardım yapabilirim. Görevden çekilen arkadaşlarıma 3 yıldır Şanlıurfaspor için vermiş oldukları mücadelelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Çok zor şartlar altında görev yaptılar. Sadece Belediye imkanlarıyla bir başarı olmadığı gibi Belediye bütçesi buna müsait degil. Ben de diğer Başkan adaylarına karşı tarafsızlığımı ilk günden bu yana koruyorum. Kim kazanırsa kazansın başarı diliyorum”dedi.

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.