banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

G.Saraylı yıldız Fenerbahçe yolunda

Barış Özbekin menaceri Doğan Ercan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncusu için Fenerbahçe yönetimiyle temasa geçerek, 1 milyon 200 bin Euroya bu transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

Galatasarayda son haftalarda istediği kadar şans bulamayan Barış Özbekin Fenerbahçe yolunda olduğu iddia edildi.

Gurbetçi oyuncuyu Almanyadan Cim Boma gelmesinde büyük pay sahibi olan menacer Doğan Ercanın, Fenerbahçe yönetimine haber yolladığı belirtildi.

Ercan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Barışın senelik 1 milyon 200 bin Euro karşılığında Sarı-Lacivertli kulübe imza atabileceğini söyledi.

Deneme

Doğan Ercanın ayrıca Rusyada da bazı kulüplerle temasa geçtiği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin, Frank Rijkaardın raporu doğrultusunda Barışla sözleşmesini uzatmak için devre arasında masaya oturması bekleniyor.

-Fanatik-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.