banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Haliliye ABD Mardin

G.Sarayda yerli futbolcuya para yok!
BU sezon taraftarın beklentilerini ne saha içi ne de saha dışında karşılayabilen G.Saray yönetimi, futbolculara olan sorumluluklarını da yerine getirmiyor. Üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle huzursuz günler geçiren başkan Adnan Polat ve kurmayları, yabancı oyunculara olan borçlarını ödüyor ancak, yerlilere ise zırnık koklatmıyor. Normalde Ağustosun 15inde transfer taksitlerini yatırması gereken yönetim Türk yıldızlarına 2 aydır ödeme yapmazken, yabancılardan çekindikleri için gün bile sektirmiyor.

İthal futbolcuların FIFAya şikayet etme durumunu göz önünde bulundurdukları için ödemelerin günü gününe yapıldığı öğrenilirken, yerli oyunculara Paralarınız ekim ayının 10unda hesaplarınızda olacak sözü verilse de dün hesaplarına bakanlar yine hayâl kırıklığına uğradı. Yaklaşık 5 milyon dolar alacakları olan futbolcular henüz kazan kaldırmazken, bu sorunun çözülmemesi durumunda isyan bayraklarının çekilmesi bekleniyor.

SEKTİRMİYORLAR

Galatasaraydan gelen bu haber üzerine harekete geçen VATAN Spor Servisi, Acaba diğer kulüplerde durum ne? diye bir araştırma yaptı. F.Bahçede yerli-yabancı ayırmaksızın paraların günü gününe yatırıldığı öğrenilirken, Eğer 100 dolar bile eksik para yatarsa yabancılar hemen yönetime hesap soruyor bilgisine de ulaştık.

Beşiktaşta da durum F.Bahçeninkinden farksız.. Bankalar konsorsiyumundan geçen hafta 75 milyon dolar kredi çeken siyah-beyazlılar, bu paranın bir kısmıyla kadrodaki futbolcuların paralarını ödedi. Hatta 2011in şubatında 2. taksitleri yatıracak olan Beşiktaş yönetimi o 75 milyon dolardan bir pay kenara ayırdı.

İşte 3 Büyük takımdaki durum ortada.. Bir yanda futbolcu ayırmaksızın transfer taksitlerini günü gününe aksatmadan yatıran Beşiktaş ve F.Bahçe, diğer yanda da yabancıları mutlu olan, yerlileri ise üvey evlat muamelesi gören G.Saray.

VATAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.