banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Gençlere Ders Olsun!..

 Evinin önündeki parkta spor aletlerinden faydalanan Ahmet Yıldız, kendini 18 yaşındaki bir delikanlı gibi hissediyor. İlerleyen yaşına rağmen 85'lik Ahmet dede gençlere de spor yapmaları konusunda nasihat ediyor.
Viranşehir ilçesi Yenişehir Mahallesinde ikamet eden 85 yaşındaki 10 çocuk babası, 20 torun sahibi Ahmet Yıldız, her gün yaptığı sporlarla gençlere şapka çıkarttrıyor. İlermiş yaşına rağmen yaptığı sporlarla gayet dinç ve enerjik gözüken 85'lik dede gençlere bir konuda sitem ediyor. Ahmet Yıldız, "Gençler 50 metrelik yolu arabayla, motosikletle gidiyor. Biz onların yaşlarındayken kilometrelerce yolu yürüyerek kat ediyorduk. Gençlere nasihatım spor yapsınlar. Spor yapsınlar ki sağlıklı ve dinç kalsınlar"
dedi.
Giydiği yöresel kıyafet şalvar ve puşu ile spor yapan 85'lik dede kendini 18 yaşındaki bir delikanlı gibi hissettiğini, her sabah ve akşam saatlerinde spor yapmaktan haz aldığını belirterek, ömrünün sonunda kadar spor yapmaya devam edeceğini söyledi.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.