banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Genç Urfalılar Haydi Maça
Şanlıurfa il genelindeki İlköğretim Okulu öğrencilerinin okul dışında sosyal etkinliklere katılmalarını sağlamak, bu sayede birlikte hareket etme bilinci, sosyal özgüven ve ortak bir amaç için sorumluluk duygusu kazanma gibi çocukların kişilik gelişimlerine olumlu etkileyecek değerleri kazandırmak amacıyla “Genç Urfalılar Haydi Maça” adı altında proje kapsamında gerçekleştirildi.
Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinasyonuyla desteklenen bu proje kapsamında hafta sonu GAP Arena Stadında oynan  Şanlıurfaspor-Diyarbakırspor maçında  Bilim İ.Ö.O., Mehmet Hacı Bozan İ.Ö.O., Şair Abdi İ.Ö.O. ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okullarından İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce tespit edilen 29 öğrencinin yanı sıra 71 öğrenci ile birlikte toplam 100 öğrenci ve görevli 6 öğretmen maça davet edildi. Maç esnasında öğrencilere İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından döner ve ayran ikram edildi. Aynı zaman da Şanlıurfa Belediyesi tarafından 2 adet otobüs temin edilerek ulaşım imkânı sağlandı. Polis ve öğrencilerin bir arda maç heyecanını yaşayarak polis ve çocuk kaynaşması da sağlandı. Maç sonrasında öğrenciler stat da maç izlemekten duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Öğrenciler ücretsiz tıraş edildi
Şanlıurfa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğünün koordinasyonuyla, Şanlıurfa Belediyesi Eyyüpkent El Sanatları Merkezi Kuaför Bölümü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından Eyyüp Göncü Lisesi öğrencilerinin ücretsiz saç kesimi gerçekleştirildi. Okul yöneticileri ve öğrencileri tarafından bu uygulama memnuniyetle karşılandı. Yapılan sosyal sorumluluk hizmetleri kapsamında uygulamaya erkek öğrencilerinin saç kesimi için askerlerde yer aldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abuzer Tüysüz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bütün mahallerde istekleri doğrultusunda öğrencilere yönelik kuaför usta öğreticilerimizin yönetiminde uygulamalı ücretsiz saç kesimlerinin devam edeceğini belirterek, emeği geçen bütün kuaför usta öğreticilerine ve kursiyerlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.