banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Futbolcularıma güveniyorum

alan Şanlıurfaspor'lu futbolculara Teknik Direktör Mehmet Şahan sahip çıktı. Şanlıurfaspor'u bu noktaya kadar yine aynı futbolcuların getirdiğini belirten Şahan, "Şuanda kötü performans sergiliyor olabilirler ama ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum" dedi.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla bir anda kendini 12 puanla grupta 8. Sırada bulan ve ilk 2 şansını tamamen bitiren Şanlıurfaspor, bundan sonra ki hedefini ilk 6 olarak belirledi. Gerek son zamanlarda hakem hataları, gerekse kaleci hatası ve gol atamama gibi hatalar yaparak kötü günler geçiren Sarı-Yeşilli ekip, hafta sonu kendi evinde ağırlayacağı Göztepe'yi yenerek tekrardan çıkışa geçmek istiyor.

Hafta sonu cezası nedeniyle Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda seyircisiz oynayacak olan Şanlıurfaspor, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Göztepe maçını kazanarak ligde kötü günleri geride bırakmak istediklerini belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Göztepe maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı planladıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor'u bu noktaya kadar aynı futbolcuların getirdiğini hatırlatan Şahan, "Şuanda kötü performans sergiliyoruz ve kötü bir dönem geçiriyoruz. Buda kesinlikle bizden kaynaklanan bir olay. Şuanda ilk 2 şansımızı kaybetmiş durumdayız. Ama ilk 6 şansımız halen devam ediyor. Oyuncularımız böyle bir duraklamayı kendileri de düşünmüyordu ve bizde düşünmüyorduk. Gerek futbolcularımızın oyun olarak çöküntüye uğraması gerekse sakatlarımızın bize vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı kötü bir dönem geçiriyoruz. İnşallah bu kötü dönemi bu hafta oynayacağımız Göztepe maçını kazanarak geride bırakıp tekrardan çıkışa geçeceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum, onlar bu işi başaracak kadar sorumluluk sahibi insanlardır" şeklinde konuştu.

Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.