banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Balıklıgöl mustafa Sivas 4 Eylülspor Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

Fırat, Şanlıurfaspor'dan ayrıldı
Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü ve 2.başkan Mehmet Reşit Akıl, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Fırat Çakmak’ın Teknik ekibin raporu doğrultusunda kalecimiz ile yollarımızı ayırdık. 2 taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Akıl, transfer komitesinin iç transfer çalışmalarına başladığını, Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın  raporu doğrultusunda ikinci yarı  takımda yer alacak olan futbolcular ile görüşmeye başladıklarını söyledi. Akıl,” Transfer komitesinde yer alan yönetici arkadaşlarımız  Teknik Drektörümüz Kemal kılıç’ın raporu dogrultusunda ara transfer dönemi iyi değerlendirip bu yıl hedeflenen Bank Asya ligine çıkmak için iyi bir takım kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar” diye konuştu.

KOCAELİSPOR MESAİSİ BAŞLIYOR

Öte yandan geçtiğimiz Pazar günü evinde oynadığı maçta İskenderun Demir Çelikspor maçını 4-0 gibi farklı bir sonuçla kazanan Şanlıurfaspor, deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını buğün  saat 13:30’da 11 nisan şehir stadyumun’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.