banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba Güneydoğu Tv

Fevzi Özkan uzattı!
Adanaspor'un orta alandaki başarılı ismi Şanlıurfalı Fevzi Özkan, bugün Osman yereşen Tesislerinde Başkan Bayram Akgül ile bir araya geldi. Fevzi, Başkan Akgül ile yaptığı görüşmenin ardındansözleşmesini uzattı.

4 yıldır Adanaspor forması giyen ve Turuncu-Beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayan Fevzi Özkan'ın, Başkan Bayram Akgül ile yaptığı görüşmede, "Başkanım Adanaspor büyük bir camia. Ben bu takımda şampiyonluk yaşadım, kaptanlık yaptım. Ankara'daki finalleri yaşadık. O büyük ve asil Adanaspor taraftarı Ankara'da sonuna kadar yanımızda oldular. Bu şehir ve taraftar şampiyonluğu hak ediyor. Bir gün bu takımdan gidersem Adanaspor'un şampiyonluğunda pay sahibi olarak gitmek isterim" dediği öğrenildi.

Başkan Bayram Akgül de Fevzi'ye "Sen çık topunu oyna, elinden geleni yap, sözleşme, anlaşma hiçönemli değil. Bu takımı şampiyon yapın, ben senin yolunu da açarım. Ama bu büyük taraftar şampiyonluk istiyor. Taraftarımıza bu sene şampiyonluğu hediye etmeliyiz" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Fevzi de bu konuşmaların ardından anlaşma sağladı ve sözleşmesini uzattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.