banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Fenerbahçede Niang depremi!

Fenerbahçe, Süper Ligin 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen 1 saat 15 dakikalık akşam antrenmanında sarı-lacivertliler, ısınmanın ardından pas çalışmaları ve minyatür kale maç yaptı.

Milli takımlardan dönen futbolcuların yaşadıkları sakatlık, hastalık, yorgunluk ve dünkü Batman organizasyonunda forma giyen oyuncuların yenileme çalışmaları nedeniyle saha çalışması 4 kaleci haricinde, 8 futbolcuyla gerçekleştirildi.

Antrenmanda takımdan ayrı çalışan kaleciler Serkan, Mert, Ertuğrul ve Ertenin yanı sıra Caner, İlhan, Özer, Uğur, Andre Santos, Bilica, Cristian ve Alex yer aldı.

NİANGDA YIRTIK TESPİT EDİLDİ
Senegal Milli Takımından dönen Niangın sağ dizindeki sorunu nedeniyle MRı çekilirken, futbolcunun iç yan bağlarında kısmi yırtık tespit edildi.

Niangın tedavisine başlandığı bildirilirken, Konyaspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Senegal Milli Takımından dönen bir diğer oyuncu Dianın üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği bu nedenle evinde istirahat ettiği kaydedildi.

(A) Milli Futbol Takımından dönen Semihin dizinde ağrı olduğu bu futbolcunun tesislerde dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptığı belirtildi.

Slovakya Milli Takımında görev alan Stochun bu akşam, Uruguay Milli Takımında forma giyen Luganonun da yarın İstanbula gelecekleri ifade edildi.

(A) Milli Futbol Takımından dönen futbolculardan kaleci Volkana tesislerde dinlenmeye yönelik program uygulanırken, Emre ve Gökhan Gönül takımdan ayrı koşu yaptı. Nijerya Milli Takımı için gittiği ülkesinden dönen Yobo da takımdan ayrı koşu ile çalışmayı tamamladı.

(A) Milli Takımdan dönen futbolculardan Özer ile Brezilya Milli Takımından dönen Andre Santos takım çalışmasına katıldı.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Gökhan Ünal, Berk ve tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza çalışmada yer almadı.

Batman organizasyonundaki maçta forma giyen futbolcular Mehmet Topuz, Kazım, Bekir, Okan ve Gökay tesislerde dinlenme çalışmaları yaparken, genç savunma oyuncusu Hasan da boğaz enfeksiyonu nedeniyle çalışmada yer almadı.

UĞUR TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan Uğur Boral, bugünden itibaren takımla çalışmalara başladı.

Tedavisi sürecinin ardından bir süre de rehabilitasyon amacıyla takımdan ayrı çalışmalar yapan Uğur, bugünkü çalışmanın tamamında takım çalışmasında yer aldı.

Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Akşam antrenmanı basın mensuplarına açık tutulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.