banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Fenerbahçe, VATAN gazetesine sert cevap verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinde yayınladığı açıklama ile Vatan Gazetesi'nde yayınlanan habere çok sert ifadeler içeren bir yanıt verdi.

Vatan Gazetesi'nde bugün yayınlanan bir haber sonrası Fenerbahçe resmi internet sitesinden "KİŞİSEL HUSUMET" başlıklı bir açıklama yayınlandı.

Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı seçilmesinin Aziz Yıldırım'ı mutsuz ettiği iddia edilen habere Fenerbahçe Kulübü'nden İbrahim Seten hakkında yapılan yorum verilen yanıt şu şekilde:

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten son dönemde her olayı ve konuyu başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a bağlayarak kendince bazı çıkarımlar yapmaktadır.

Her yazısında sayfalarca konu ettiği başkanımız ile ilgili kendi hayal dünyasında uydurduğu fikirlerini başkanımıza ithafen yazan Seten bugün de yine son derece anlamsız ve gerçeklerden uzak bir yazı kaleme almış.

Başkanımız ile hiçbir diyaloğu olmayan, kendisi ile tek kelime dahi konuşmayan hiçbir ortamda yan yana gelmediği İbrahim Seten, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Sayın Aydınlar'ın TFF Başkanı seçilmesinden ötürü son derece mutsuz olduğunu öne sürüyor.

Sırf Aziz Yıldırım düşmanlığı yapmak adına yazılar kaleme alan Seten belli ki yazdıklarını kendisi dahi okumuyor. Eğer okusaydı yazdığı ve öne sürdüğü iddiaların ne kadar anlamsız ve mantık dışı olduğunu kendisi de anlar ve yazmaktan vazgeçerdi.

Sayın Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yönetim kurulu üyeliği yapmış, halen kongre üyemiz ve birçok başarılara imza atan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımızın ana sponsorudur. Hal böyle iken başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçeliliği ile tanınan Sayın Aydınlar'ın TFF Başkanı seçilmesinden mutsuz olduğu iddiası nasıl bir mantıksızlıktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü ne bu gün ne de geçmişte federasyon başkanlarına her hangi bir kurul için isim önermemiştir.

Rahmetli Hasan Doğan'ın bu konudaki genel davranış biçimini her vesile ile övgü konusu yapan ve keza Sayın Mahmut Özgener'i kulüp yönetimlerine karşı dik duruşun sembolü haline getirenlerin başında olan İbrahim Seten'in bu konudaki bu günkü çıkarımları kendisinin konuya ilişkin önceki yazıları ile çelişmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Federasyon kurullarından bütün beklentimiz adil, hukuka uygun, objektif kararlar vermesidir. Bu şekilde kararlar verecek tüm kurullara saygımız sonsuz olacaktır. İbrahim Seten zahmet edip bir araştırırsa rahmetli Hasan Doğan ve Sayın Mahmut Özgener döneminde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün federasyon kurullarında kaç dosyası olduğunu ve bu dosyalarda lehine verilmiş karar sayısını rahatlıkla çıkarabilir.

Bu çalışmanın ardından söz konusu dönemlerde bu kurullarda Fenerbahçe Spor Kulübünün ne etkisi olduğunu kamuoyuna doğru bir şekilde aktarabilir.

Bu şekilde hem objektif gazeteciliğin gereğini yerine getirir hem de  bu gün yaratma gayretinde olduğu şehir efsanesinin gerçek olmadığını anlayarak yüzü kızarır.     

Kişisel çıkar ve husumetler nedeniyle adeta körleşen İbrahim Seten'e tavsiyemiz ve çağrımız; herkesçe malum bazı sebeplerden dolayı bir kulübün sözcüsü gibi çalışmak yerine gazetecilik mesleğini yapmaya çalışmasıdır.

Eğer sözcülük yapmak niyetinde ise kendisi bir kulübün çatısı altında çalışabilir buna bir engel de yoktur. Gazetecilik yapacaksa kalemini kişisel düşmanlıklar için kullanmamalıdır. Bu gazetecilik mesleğinin haysiyet ve şerefine sığmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.