banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Fakıbaba ve Saraçoğlu arasında ilginç yakınlaşma

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etmesi bir birlerine düşman olanların yakınlaşması “seçim yakınlaşması” olarak ifade edildi.

 

Şanlıurfaspor’un bir hafta önce yaşadığı şansızlığa değinen Fakıbaba, şuan nispeten morallerinin yerine geldiğini dile getirdi. Bundan sonra da Ahmet Fakıbaba olarak, belediye olarak her zaman Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını aktardı.

Geçen sezon, Şanlurfaspor’a yardım yapmıyor iddialarına cevap veren Başkan Fakıbaba; “Belediye olarak görevimiz amatör kulüplerine yardım etmektir” diyerek Şanlıurfaspor’a yardımları reddetmişti.

 

Şanlıurfaspor’a Fakıbaba’nın 8 yıldır destek verdiğini hatırlatan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu, birlik ve beraberliği sağlamak için bugün belediye başkanı Fakıbaba’yı ziyaret ettiklerini söyledi.

Oysa geçen sezon Başkan Kemal Saraçoğlu GTV televizyonunda elindeki evrakları kameralara sallayarak; “Belediye Başkanı bize destek vermiyor” demişti.

Bilindiği gibi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, geçen hafta konuk olduğu GTV’de “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağın” açıklamıştı. Fakıbaba’nın Şanlıurfaspor ile yakınlaşması “Seçimlere yatırım” olarak algılanırken, Şanlıurfa Bakanı Faruk Çelik ve Valisi Celalettin Güvenç ile ters düşmesinden dolayı Fakıbaba’yla yakınlaşması olarak yorumlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.