banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Eyyübiye İlkokulunda Futbol Turnuvası Düzenlendi


Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Eyyübiye İlkokulu/Ortaokulunun sınıflar arası düzenlemiş olduğu Dostluk Futbol Turnuvası iki ayrı grup olarak oynandı.
Grupta 4. Ve 5. Sınıfların oluşturmuş oldukları takımlar kendi aralarında kura ile belirledikleri rakiplerle oynadılar. 2. Grupta ise 6,7 ve 8. Sınıfların kendi aralarında eleme usulü ile oynan maçların finali 8/C ile 8/A arasında oynandı. Halı sahada yapılan final maçında 8/C sınıfı maçı 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Amaçlarının öğrenci ve öğretmenlerin birlik olup neşe içerisinde hoş vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu söyleyen okulun Müdür Yardımcısı Vehbi UZUNDAĞ; Düzenlemiş olduğumuz Bahar Dostluk Futbol Turnuvasında emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Önemli olan öğrenci ve öğretmenlerimizle birlik olup neşe içerisinde hoş vakit geçirerek spor faaliyetini gerçekleştirmiş olmamızdır. Dilerim bundan sonra da geleneksel olarak Bahar Dostluk Futbol Turnuvası devam eder” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.