banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Ergenekon savcısı GS'ye transfer oldu

Son yıllara damgasını vuran Ergenekon Davası'nın savcısı Zekeriya Öz, Galatasaray Kulübü'ne üye oldu. Öz'e üyelik kartını bizzat başkan Adnan Polat verdi.

 

Ergenekon'dan transfer!

 

Son günlerde genelde futbol takımının aldığı başarısız sonuçlarla ve camia içerisinden yönetime yöneltilen ağır eleştirilerle gündeme gelen Galatasaray, bu kez çok farklı bir haberle gündeme oturdu. Son yıllara damga vuran Ergenekon Davası’nın savcısı Zekeriya Öz, Sarı-Kırmızılı kulübün üyesi oldu.

 

Davanın sanıklarından emekli general Hurşit Tolon da 2005 yılında kulübe üye olmuştu. Böylece savcıyla sanık, Galatasaray çatısı altında birleşmiş oldu. Zekeriya Öz’ün yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanı Lütfü Arıboğan’ın eşi Profesör Deniz Ülke Arıboğan da Galatasaray üyesi oldu. Her iki isme de üyelik kartlarını bizzat Başkan Adnan Polat takdim etti. Öz’ün 15 bin 286, Arıboğan’ın ise 15 bin 284 sicil no ile kayıt oldukları belirtildi.

 

Polat’ın, hem Zekeriya Öz’e, hem de Deniz Ülke Arıboğan’a üyelik teklifini 2009 yılı sonlarında yaptığı, üyeliğin 2010 yılı sonlarına doğru gerçekleştiği ve yine 2010 yılı listesinde yer aldığı öğrenildi. Tümspor.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.