banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Erciyessporun hedefi Süper Lig

Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekiyi ziyaretinde şampiyonluk sözü verdi.

Hedefi açıkladı
Geride kalan hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul ile göreve gelen Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekiyi ziyaret etti. Genel Kurul öncesi ve sonrasındaki desteklerinden ötürü Özhasekiye teşekkür eden Erciyessporun çiçeği burnundaki başkanı Hidayet Aydoğan, Bu sezon şampiyonluk hedefliyoruz. Bu şehre yeni bir başarıyı hediye etmek için kolları sıvadık. Gönüllü olarak bu yola baş koyan yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte üzerimize düşeni yapıp, Kayseri Erciyessporu layık olduğu yere, Süper Lige çıkarmak arzusundayız dedi.

Birlik istedi
Şampiyonluk için taraftar ve medya desteğinin önemli olduğunu da vurgulayan genç başkan, Yönetim olarak ilk maçımızda taraftarımızın bize verdiği destek gerçekten onur verici. Erciyesspor, bu şehrin takımı. Taraftarımızın ve şehrimizin tam manası ile sahip çıkmasını ve tribün desteğinin artarak devam etmesini istiyorum dedi.

Destek sözü
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, yöneticiliğin meşakkatli bir görev olduğunu ifade ederek, Allah, yardımcınız olsun dedi. Kayserinin Süper Ligde 2 takım ile temsil edilmesini arzu ettiği dile getiren Başkan Özhaseki, Doğrusu 2 takımla Süper Ligde olduğumuz günleri özlüyorum. O zamanlar Bursa olsun Adana olsun, bize gıpta ile bakıyorlardı. Kendileri Süper Ligde olmadığı halde bizim nasıl 2 takımla Süper Ligde olduğumuzu soruyorlardı. Sanırım nazara geldik. Uzun zamandır Erciyesspor, Süper Ligde değil. Zaman zaman yönetim zaafları da yaşandı. Ancak yeni yönetim kurulunun, bu zorlu maratondan mutlu ayrılacaklarını düşünüyorum. Biz de maddi manevi olarak üzerimize düşeni elbette yapmaya hazırız. Dilerim şampiyonluk yaşarız dedi.

Onursal Başkan inanıyor
Kayseri Erciyesspor Yönetimi, daha sonra Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıçı da makamında ziyaret etti. Büyükkılıç da, yeni yönetimin başarılı olacağını ve Erciyessporu Süper Lige çıkaracağını umut ettiğini dile getirerek, “Onursal Başkan olarak, sizlere inanıyorum ve güveniyorum. Güçlü bir yönetim, tam destek ve futbolcuların özverisi ile inanıyorum ki Süper Lig hayalimizi bu sezon sonunda gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Erciyesspor Başkanı Hidayet Aydoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Onursal Başkan Büyükkılıça teşekkür ederek şampiyonluk sözü verdiler.
Erciyesspor Yönetimi, sonrasında Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilciyi makamında ziyaret ederek, şampiyonluk yolunda destek istediler.

Kaynak: Kayseri Tempo Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.