Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_e0vcjn3o7kig29r4eo38bvv253, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Efsane golcü hafızasını kaybetti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Efsane golcü hafızasını kaybetti

Atalarımız boşna "Ne oldum değil, ne olacağım demeli" demişler. İşte nereden nereye denilen bir hayat hikayesi!...

Alman futbolunun ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olarak kabul edilen Gerd Müller, İtalya'da hafızasını kaybetmiş halde bulundu.

Menajerliğini yaptığı Bayern Münih genç takımıyla kampta bulunan 65 yaşındaki efsane forvet, sabah erken saatlerde kafileden ayrıldı ve İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a göre 13 saat sonra Trento ana caddesinde polis tarafından görüldü.

Olay, Alman basınında da geniş yer aldı. Bild gazetesi, Müller'in önceki sabah saat 05.00 sularında Münih'e geçmek üzere bir taksiye bindiğini; ancak yeterince parası olmadığı için tren garına gittiğini ve ardından kaybolduğunu yazdı. Müller'in kampta olmadığı anlaşılınca futbolcular ve yetkililerce İtalyan polisine bilgi verildiği ve polisin ünlü ismi hafızasını kaybetmiş bir vaziyette şehir merkezinde yürürken bulduğu bildirildi. Bayern Münih Kulübü Basın Danışmanı Markus Hörwick, olayın sadece kaybolmadan ibaret olduğunu belirtti. Hörwick, Münich gazetesi TZ'ye yaptığı açıklamada, Gerd Müller'in öğle yemeği sonrası yürüyüş yapmak için otelden ayrıldığını ve yolunu kaybettiğini açıkladı.

Kariyerine 1963 yılında 1861 Nördlingen takımında başlayan Müller, 427 kez giydiği Bayern Münih formasıyla 365 gol attı. 1979 yılında Florida Strikers'e transfer oldu. 62 defa Almanya Milli Takımı'na seçilen Müller, 68 gol kaydetti. 1982'de aktif futbol hayatına son veren ünlü futbolcu, aralıklı olarak alkol bağımlılığı ve depresyon tedavisi gördü.

Zekai Altun / Zaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.