banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Dunga Alex De Souza için ne dedi?

Türkiyede istatistikleri alt üst etmesine rağmen takımdaki durumu sürekli tartışılan Alexe, Brezilya Milli Takımının eski hocası Dunga övgü dolu sözler söyledi...

“Alex, takımını fevkalade yönetebilen, oldukça zeki bir futbolcu. Zaten Türkiyede mükemmel istatistikle oynuyor. Gençlerin ondan örnek alacağı çok şey olduğunu düşünüyorum”

Fanatikin haberine göre; Brezilya futbolunun efsanevi ismi Carlos Dunga, çarpıcı açıklamalar yaptı. Monacodaki Golden Foot organizasyonuna katılan Brezilya Milli Takımının eski teknik direktörü, Fenerbahçedeki durumu sürekli olarak tartışılan Alex de Souza hakkında konuştu...

Dunga, “Alex çok özel bir oyuncu. Milli takımda başarılı olmamasına ve kalıcı olmamasına şaşırıyorum, ancak şu bir gerçek ki; onun döneminde Brezilya Milli Takımında büyük rekabet vardı orta sahada. Bazı nedenlerden dolayı istediğini yapamadı, zaten ondan sonra da yurtdışına gitmeyi tercih etti. Bana göre Alex, takımını fevkalade yönetebilen, çok zeki bir futbolcu. Zaten Türkiyede öğrendiğime göre mükemmel bir istatistiğe sahip. İstatistikler, ne kadar kaliteli olduğunun bir kanıtı. Gençlerin ondan örnek alacağı çok şey var” dedi.

Türk Milli Takımının performansını değerlendiren Brezilya futbolunun efsane ismi, “2002de Türkiyeyi çok beğenmiştim. Çok yaratıcı bir kadroya sahipti. Her an her şeyi yapabilecek oyuncuları vardı. Özellikle Hakan Şükür kalitesini fazlasıyla belli ediyordu. Zaten tüm dünya, Türkiye Milli Takımını o şampiyonadan sonra ciddi şekilde tanımaya başladı” açıklamasını yaptı.

Elanoyla ilgili de konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.