banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Demir; futbolcuyu biz yetiştiririz

BJK Alt Yapı Şanlıurfa Futbol Okulu Sorumlusu  Selahattin Demir; Bulutlarda yıldız futbolcu arayanlar futbolcu nasıl yetişir bize sormalıdırlar                         

 

 Selahattin Demir yaptığı yazılı açıklamada ; Futbolu Şanlıurfa’dan beslemek için Bilimsel veriler ışığında gençlerimize fırsat eşitliği sunarken bir hedefimiz vardı.’’Neden Metin, Ali, Feyazlar, sergenler Şanlıurfa’dan çıkmasın ‘’ sloganıyla yola devam ettiğimizde, Şanlıurfa’mızda müthiş bir potansiyelin ve elit sporcu kaynağının olduğu bilinciyle bunu söyledik.  Geçmişte Kendi adıma Şanlıurfa da ilk Futbol okulunu kurdum ve altyapıda son derece önemli çalışmalar yaptım. Şanlıurfa ve çevre illerdeki profesyonel takımlara futbolcu kazandıran biri olarak tecrübelerimizin bize kazandırdığı öngörü ve bu öngörümüz sonucunda pınarın kaynağına indik.

Yetenekli ve elit sporcuyu Şanlıurfa’mızın her yerinde aradık yalnız Şanlıurfa merkeziyle yetinmedik İlçelerimizden  Harran,Bozova, Viranşehir, Akçakale, Birecik, Siverek, ceylanpınar olmak üzere buradaki gençleri değerlendirip bünyemize kattık.

Bu yetenekli gençlerimizi Beşiktaş jk Kültürüyle eğitime tabi tutarak; Gençlerimizin Futbol eğitimi ve okul başarısı için Beşiktaş’ın sosyal sorumluluk projesi dahilinde yol gösterici çalışmalarımızla geleceğimiz olan Şanlıurfalı gençlerimizin  gelişimine katkılarda bulunduk.

 Şanlıurfalı gençlerimizi Beşiktaş Kulübünün bünyesinde bulunan Ali Kuçik, Necip Uysal, Furkan Şeker, Umut Kaya ve Muhammed Demirci  gibi gelecek vadeden isimlerin bulunduğu altyapı da ki futbolcularla çeşitli maçlar ve turnuvalar tertipledik. Bundaki amacımız Şanlıurfalı gençlerimize elit düzeyde maç yaptırarak Beşiktaş’ın yarışmacı grubundaki futbolcuların tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamaktı.

Yaptığımız bu çalışmalar Şanlıurfalı gençlerimizin kendilerine olan güvenleri ve futbolu bilerek oynama kabiliyetleri artarak devam etti.

Verdiğimiz eğitimin olumlu meyvesi sonucu Futbol okulumuzdaki futbolcular Altyapı hocalarımızın ve yöneticilerimizin beğenisini kısa zamanda kazandılar yetenekleriyle ön plana çıkan Şanlıurfalı çocuklarımız fırsat buldukları gibi Bir anda Beşiktaş jimnastik Kulübümüzün Güneydoğu ve doğu illerimizde de Futbol okulları açarak herkese Beşiktaş İmkanını sunma projelerine hız vermesini sağladı.

 Bunda duyarlı velilerimizin çocuklarını bizime getirip onlarla ilgilenmeleri ayrıca yerel medyamızın önemli bir kısmının çalışmalarımızı taktir ederek Beşiktaş Şanlıurfa Futbol okuluna önemli yer ayırmasının payı büyüktür. Bu konuda sosyal sorumluluk projelerine katkı sunan her kese müteşekkiriz.

Beşiktaş Şanlıurfa Futbol Okulu olarak uzman ekibimizle Elit futbolcu yetiştirmek adına özverili çalışmalarda bulunurken, Bir yanda da  Şanlıurfa da gerek Yerel Televizyonlarda gerekse Basında demeçler vererek Şanlıurfa da nasıl futbolcu yetişecek diyerek çaresizliklerini ve bilgisizliklerini ayyuka çıkarmaları bir yandan da koltuklarını İşin ehline bırakmak istememelerini anlamsız buluyorum.

Belki Erman Toroğlu Şanlıurfa da olmadığı için kulaktan dolma laflarla bunu söyleyebilir ama içimizden ve Sporun önemli koltuklarını kullanan şahısların Futbolcu nasıl yetişir bilmeleri Bilmiyorlar ise koltuklarını  bilene devretmeleri gerekir. 

Şanlıurfa da birçok alanda olduğu gibi Bulutlu havada çoban yıldızı aramaktadır. Çoban yıldızını açık havada yukarı bakarak bulabilir. Futbol yıldızları da havada bulunmaz okullarda, köylerde, sokaklarda bulunup sağlıklı çevrelerde eğitilerek bulunabilir.                                                                                                                           Son olara Şanlıurfa’dan Futbolcu ve yıldız yetişmez diyenlere tavsiyem; Guti, Q7, Hugo Almeida,  Simao Sabrosa ve  Manuel Fernandes gibi Futbol yıldızlarını seyretmek isteyen Beşiktaş İnönü stadına baksın Şanlıurfalı yıldızları seyretmek isteyen ise Futbol okulumuzun çalışma yaptığı Şanlıurfa Endüstri Meslek lisesi tesislerine gelip nasıl futbolcu yetiştirdiğimizi görsün. Sözümüzün halen arkasındayız.Şanlıurfa futbolunu geçmişte beslediğimiz gibi artık Türk futbolunu da yaptığımız çalışmalarla  Şanlıurfa’dan besleyeceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.