banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Daum, Balıklıgöl'de kupa duası etti

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin Alman Teknik direktörü Christoph Daum, maç öncesi Balıklıgöl'e giderek, 27 yıllık kupa hasretinin sona ermesi için dua etti. Daum'u dua etmesi sırasında görüntü aldırılmadı.
Ziraat Türkiye Kupası finalinde bugün Şanlıurfa GAP Arena Stadında saat 15:45'de Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Maç günü erkenden kaldığı otelden ayrılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl'e gitti. Burada kısa bir gezi turu yapan Daum, 27 yıllık Türkiye Kupası hasretinin son bulması için dua etti. Fenerbahçe'nin bugün Trabzonspor'u mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı alması yönünde dualar eden Daum, daha sonra
Balıklıgöl'de bulunan Trabzonspor taraftarları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daum, açıklama yapmadan Fenerbahçe heyetinin kaldığı otele döndü.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.