banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Cimbom Avrupa şansını zora soktu!

Lig'e havlu atan, Türkiye Kupası'ndan da yarı finale çıkamadan elenen Galatasaray önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na katılamama tehklikesiyle karşı karşıya kaldı.

Galatasaray bu sezon Ziraat Türkiye kupasında çeyrek finalde elenirken Süper Lig'in 23.haftası sonunda 10.sırada yer alıyor.

Galatasaray böylece 2003-04 sezonundan sonra ilk kez Avrupa kupalarına katılamamanın eşiğine geldi. Galatasaray 2003-04 sezonunda Fatih Terim (26 hafta) – Gheorghe Hagi (8 hafta) yönetiminde ligi 6.sırada tamamlamış, kupada ise 3.kademede elenmiş ve 2004-05 sezonu için Avrupa Kupalarına gitmeyi başaramamıştı. Galatasaray bu sezon Avrupa Kupalarına gidebilmesi için ligi ilk 4 sıra içinde bitiremesi gerekiyor.

ARENA'NIN BÜYÜSÜ KAÇTI MI?

Galatasaray yeni stadı Türk Telekom Arena'da oynadığı 4.resmi maçta ilk kez kazanamadı. Süper Lig'de Sivasspor'u 1-0, Eskişehirspor'u 4-2, Bucaspor'u 1-0 yenen Galatasaray kupa çeyrek final rövanşında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Tümspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.