banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Ceylanlar, Saat: 18:00'de timsahları bekliyor
Şanlıurfaspor’un yarın ki maça Kaleci Fırat Çakmak, Ameliyat olan Samet Bülbül, Özgür Özkaya ile Muharrem Ozan Cengiz’den yoksun çıkacak. Hafta için yapılan antrenmanlara katılamayan Koray Avcı’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.



Bursaspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor2 .Başkanı ve Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl  Kupada oldukça iddialı bir rakiple mücadele edeceklerini söyledi. Akıl,” takımda sakat oyuncularımız var. Yerlerine oynayacak oyuncular ise ellerinden geleni yapacaklardır. Bu turda Bursaspor`u geçmek istiyoruz.``” Dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu`nda Bursa Atatürk Stadında 18:00’de başlayacak olan maçı Deniz Çoban yönetecek. Bursaspor-Şanlıurfaspor maçını saat 18:00’de AHaber canlı olarak yayınlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.