banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Çetiner; Konyaspor Maçında Hedefimiz 3 Puan-VİDEO

PTT 1. Lig’in 33. haftasında Pazar günü GAP Arena Stadyumu’nda Torku Konyaspor’u ağırlayacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. GAP Arena Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, ligde son dört haftadır kaybetmediklerini anımsatarak, “Performansımızda da, oyun karakterliliğimizde de değişiklikler var. Sporcu arkadaşlarım iyi futbol oynamaya başladılar, gayret ettiler” dedi.

Bu hafta oynayacakları Torku Konyaspor maçının çok önemli olduğunu dile getiren Çetiner, “Hem biz kendi açımızdan bu maçı değerlendiriyoruz, hem de rakibimiz açısından değerlendiriyoruz. Konyaspor istem disiplini çok iyi olan son zamanlarda çıkışta olan bir ekip. Keyifli bir maç olacağını düşünüyoruz. İnşallah kazanan biz oluruz diye düşüncelerimiz var. Düşüncelerimizi sahaya yansıtabilirsek bir sıkıntı olmayacağı düşüncesi içerisindeyiz. Bizi sevenlerin yanımızda yer alması bizi tekrar mutlu edecektir. Bizde sevenlerimizi mutlu etmek için elimizden ne geliyorsa yapma gayreti içerisinde olacağız. Bundan emin olsunlar. Taraftarımızı bu maça bekliyoruz. İnşallah her şey bizim düşündüğümüz gibi olur ve 3 puanı hanemize yazarız” şeklinde konuştu.

Sıcak hava futbolcuları etkiliyor

Bu arada son günlerde Şanlıurfa’da artan sıcaklık Sarı-Yeşilli futbolcuları da etkilemeye başladı. Teknik Direktör Raşit Çetiner, sıcak havalarla ilgili olarak, “Ligin sonu geldi birde buna sıcak hava eklendiği için futbolcu arkadaşlarda ciddi şekilde enerji kaybına sebep oluyor. Onun için zor olacak ama bu rakip içinde geçerli olduğu için o konuyu pek fazla gündeme getirmiyoruz” dedi.

Çetiner, Sankoh’un cezalı olduğunu ve sakatlığı bulunan Bangura’nın da durumunun maç gününde belli olacağını kaydetti. Çetiner ayrıca, gelecek sezon için önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Öte yandan daha sonra yapılan antrenman, düz koşu ile başlayarak, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.