Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ojk8nt02vgu453gmmv6pq4a9s0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çatalolukdan F.Bahçe Ülkere gözdağı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çatalolukdan F.Bahçe Ülkere gözdağı
Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvitin genel menajeri Turgay Çataloluk, Taraftarlarımızın da desteğiyle Fenerbahçe Ülker maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz dedi.

Çataloluk, bu sezon hem lig hem Euro Cup hem de Türkiye Kupasını düşünerek kadroyu ciddi anlamda güçlendirdiklerini, üç kulvarda da başarı beklediklerini söyledi.

Geçen sezon ligi 3. sırada bitirdiklerini anımsatan Çataloluk, şunları söyledi:

Beko Basketbol Ligi bu hafta başlıyor. İlk maçımız geçen yılın şampiyonu güçlü Fenerbahçe Ülker. Taraftarlarımızın da desteğiyle Fenerbahçe Ülker maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Kadromuzu güçlendirdik ve Bandırmalı basketbolseverlere iyi bir maç izlettirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı centilmence verecekleri destek için maça bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.