Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_4v5bmhnh1akqieqpfbdl71jdm4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ÇAĞLAYAN KOLEJİ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

ÇAĞLAYAN KOLEJİ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Yıldız basketbol takımlarının il şampiyonlarının katıldığı Adana'daki bölge şampiyonasında kıran kırana geçen final maçında Şanlıurfa Çağlayan Koleji Gaziantep Kolej Vakfı İlköğretim Okulunu 50-48 Yenerek bölge şampiyonu oldu.

Okul müdürü Mustafa Taylan: Okul olarak Her alanda faliyet Gösteriyoruz, sosyal faliyetlere önem veriyoruz, biz her Öğrencimizin bir spor dalıyla uğraşmasını önemsiyoruz, böylece çocuklarımız daha başarılı oluyor öz güvenleri artıyor. Çağlayan Koleji olarak Şanlıurfaya Adana Bölge şampiyonu Olarak dönmekten ve Şanlıurfa'nın adını türkiyeye duyurmaktan Büyük mutluluk duyuyoallerinde ruz.Takımımıza Muğla'daki Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.