banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Bursalılar, Beşiktaş'a neden öfkeli?

Süper Lig'de bu akşam oynanması gereken Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesi, ülke genelinde ve spor camiasında geniş yankı buldu.

Beşiktaş taraftarının, Bursa'daki maçlara alınmaması kararına neden olan olaylar, 7 yıl öncesine dayanıyor.
 
Beşiktaş taraftarları Süper Lig'de en son 2003-2004 sezonunun 19. haftasında Bursa'daki maçı izleyebildi, bu maçı da Beşiktaş 58. dakikada Tümer'in attığı golle 1-0 kazandı.
 
Bursaspor, aynı sezon küme düştü ve 2 sezon Bank Asya Birinci Lig'de mücadele etti.
Bu süreçte Bursasporlu taraftarlar, küme düşmelerinin sorumlusu olarak Beşiktaş'ı gördü. İki takım taraftarları arasındaki gerginlik çerçevesinde, Bursaspor'un yeniden Süper Lig'e yükseldiği 2006-2007 sezonundan bu yana Beşiktaş taraftarları Bursa'daki maçlara alınmadı.
 
Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesi olaylar çıktı, 4 Bursaspor taraftarı yaralandı. haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.