Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_adirsqvso9c0usb3ou6ubo4q61, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bir teknik direktör daha kovuldu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bir teknik direktör daha kovuldu
Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor maçından bu yana bir takım olumsuzluklar yaşadıklarını söyledi.

Bir süredir işlerin iyi gitmediğini ifade eden Kahramanlı, Son olarak, Orduspor karşısında alınan 4-1lik mağlubiyet sonrasında kan değişikliğine gitmenin faydalı olacağını düşündük. Yönetimin aldığı karar doğrultusunda, karşılıklı konuşarak Yeşilova ile yolları ayırmaya karar verdik dedi.

Gelişmeyi son maça bağlamanın yanlış olacağını vurgulayan Kahramanlı, Orduspor karşısında sahamızda aldığımız farklı mağlubiyet taraftarlarımızı olduğu kadar, bizleri de üzdü. Geçmişte de buna benzer sıkıntılar yaşamıştık. Bu nedenle yapılacak değişikliğin takıma faydalı olacağını düşündük. Hocamıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Kahramanlı, belirledikleri hedef doğrultusunda yeni bir teknik direktör ile anlaşarak yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.