banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Bilet İzdihamı: 1 Yaralı


- TAŞKINLIK ÇIKARAN TARAFTARLARA POLİS MÜDAHALE ETTİ
- GÜNEŞİN ALTINDA SIRADA BEKLEYEN ÇOK SAYIDA VATANDAŞ BAYGINLIK GEÇİRİRKEN BİR KİŞİ İSE POLİS BARİKATI ARASINDA AYAĞINI KIRDI
- BAYILANLAR OLAY YERİNE GELEN AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILDI
- POLİS, BAZI TARAFTARLARIN SIRA KAVGASINI AYIRMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ http://balikligol.com/images/news/2187.jpg

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanacak olan final maçı biletleri satışa sunuldu, izdiham kaçınılmaz oldu. Bilet satışının yapıldığı noktaya çok sayıda polis gönderildi. Polis barikatları arasında kalan bir kişi ayağını kırdı.

 
11 Nisan Stadı gişelerinden saat 13.00'ten itibaren bilet satışlarının başlaması üzerine polis söz konusu yerde geniş güvenlik önlemi aldı. Binlerce Fenerbahçe ve Trabzon taraftarı 10, 20 ve 30 TL'den satışa çıkan biletleri almak için izdihama neden olurken, polis güvenlik önlemi almakta güç anlar yaşadı. Satışa sunulan 6 bin biletten bir tane alabilmek için dün gece saat 23.00'ten itibaren 11 Nisan Stadyumu önünde beklemeye başlayan sporseverler, bilet satışının başlaması ile birlikte gişelere yüklendi.
Bilet satış yeri bir anda adeta savaş alanına döndü. Polis ekipleri sırada taşkınlık çıkaran taraftarlara orantılı güç kullanarak sıraya girmelerini sağladı. Sırada bekleyen bir kişi ise polis barikatı arasında kalında ayağını kırdı.
Saatlerce güneşin altında bekleyen taraftarlar arasında bayılanlar oldu. Baygınlık geçiren vatandaşlar olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Sırada bekleyen bazı taraftarlar ise kavgaya tutuştu. Kavgaya tutuşan vatandaşları polisler sakinleştirmeye çalıştı. Binlerce insan arasına sıkışan çocuklar ise ezilme tehlikesi geçirdi.
Biletini alan vatandaşlar çıkış yolu bulamadığı için sırada bekleyenlerin üzerinden geçerek çıkmaya çalıştı. Polislere sinirlenen bazı taraftarlar ise polis barikatlarını kırmaya çalıştı. Binlerce kişi zaman zaman "rezalet" diye sloganlar attı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.