banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Beşiktaşa gelmeyen Raul bin pişman!
Sezon başında Beşiktaşa gelmeyen ve Alman Schalke takımına giden İspanyolların efsane ismi Raul, Beşiktaşa gelmediği için bin pişman.

Fotosporun haberine göre; Siyah-Beyazlı yöneticilerin sezon başında transfer etmek için çok uğraştığı Raul, huzur için tercihini Schalkeden yana kullanırken Guti de Beşiktaşa geldi.

2012 yılına kadar Schalke ile sözleşme yapan Raul, Bundesligada 8. haftaya girilirken aradığı huzuru bulamadı. Schalke ile ligde 7 maça çıkan Raul, sadece bir gol atarken Süper Kupada ise henüz golle tanışamadı. Buna karşılık Guti Beşiktaşta kral oldu, Türkiyeye gelmeyen Raul ise bin pişman.

İspanyol futbolcu, şimdi Schsuteri sık sık arayıp Schalkede istediğim havayı bulamadım. Kurtar beni diye yalvarıyor.

Raullu Schalke, Bundesligada 7 maçta 8 gol atarken son sıraya demir attı. Şampiyonluk kovalayan Alman ekibi Raulla düşmeme mücadelesi veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.