Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_iubjopcii365embhs8ns08o6l7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bernd Schusterden uygunsuz hareket haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bernd Schusterden uygunsuz hareket

Beşiktaş, Süper Ligin 8. haftasında 16 Ekim Cumartesi günü Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Bernhard Schuster yönetiminde ilk yarım saati basına açık yapılan antrenmanda kuvvet, denge ve taktik çalışmaları yapan Siyah-Beyazlı futbolcular, daha sonra çeşitli pas çalışmaları üzerinde durdu. Bir süre kanatlardan hücum organizasyonları üzerinde tekrarlar yapan oyuncular, son olarak yarım sahada çift kale maç ile günü tamamladı.

Milli Takım kamplarında bulunan İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Nihat Kahveci, Necip Uysal, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Mehmet Aurelio ve Holoskonu yanı sıra tedavileri devam eden Ekrem Dağ, Fatih Tekke, Erhan Güven, Tomas Sivok, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny ve Guti çalışmaya katılmadı. Sakat olmasına rağmen milli Portekiz milli takımına çağrılan ve tedavisini milli takımının doktorlarının gözetiminde devam ettiren Quaresmada çalışmada yer almadı.

Beşiktaş, yarın sabah 09.30da A2 takımı ile basına kapalı bir antrenman maçı yapacak.

ESNEMEYE KARŞI HOŞ OLMAYAN HAREKET

Öte yanda Schuster antrenmanın basına açık kısmında kendisini esnerken görüntüleyen basın mensuplarına hiç de hoş olmayan bir hareketle karşılık verdi.

Kendisini esnerken görüntüleyen basın mensuplarına uygunsuz bir hareket yapan Alman teknik adam daha sonra antrenmana devam etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.