banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Belediyeden amatörlere büyük destek

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe’nin katılımı ile ASKF İl Temsilciliği’nde düzenlenen törende, kulüp yöneticilerine spor malzemeleri teslim edildi. Amatör Kulüp Yöneticilerine toplam 400 krampon, 440 adet eşofman, 440 yağmurluk ve 44 adette maç topunu Başkan Fakıbaba ile Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe verdi.

Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Bahattin Canbeyli, amatör spor kulüplerine katkılarından dolayı Fakıbaba’ya şükran plaketi takdim etti.

Yapılan malzeme yardımının ardından ASKF Başkanı Canbeyli yaptığı konuşmada, şehirdeki amatör spor kulüplerinin maddi açıdan çok zor şartlar altında ayakta durmaya çalıştığını hatırlatarak belediyenin bu konuda kendilerine büyük destek sağladığını aktardı.

ASKF olarak Şanlıurfa’da spora gönül vermiş gençlere daha iyi hizmet vermek amacıyla mücadele ettiklerinin altını çizen Canbeyli, “Şanlıurfa Belediyesi bu kapsamda amatör spor kulüplerine her yıl olduğu gibi bu yıl da malzeme yardımında bulundu. Tüm amatör spor camiası adına belediyemize bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı

Törenin sonunda konuşan Fakıbaba,  “Gençlerimizi sporla buluşturmak Türkiye’nin geleceği açısından Urfa’nın geleceği açısından çok önemli olduğunun belediyeci olarak bizlerde farkındayız.Bu yardımlarımız da geldiğimiz günden beri devam etmekte.Bundan sonrada edecektir.Her zaman onların yanındayız onlarla gurur duyuyoruz.Başarılarının devamını diliyorum.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.