Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_68jm2j96au6nau4t6dn0r6p4k0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Batmanda F.Bahçe heyecanı yaşanıyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Batmanda F.Bahçe heyecanı yaşanıyor
Bugüne kadar üç büyükler olarak tabir edilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşın hiç gelmediği Batmanda, Fenerbahçe, 12 Ekim Salı günü Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor karması ile hazırlık maçı yapacak. 72 Batmanspor Teknik Direktörü Yahya Kayra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce İstanbulda kulüp başkanı Reşit Kaygu ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımı ziyaret ettiklerini belirterek, görüşme sırasında Başkan Yıldırımın, Batmana bugüne kadar 3 büyük kulübün hiç gelmediğini öğrenmesi üzerine hazırlık maçı oynamayı teklif ettiğini söyledi.

Milli maç nedeniyle lige verilen ara nedeniyle hazırlık maçının 12 Ekim Salı günü oynanmasının kararlaştırıldığını kaydeden Kayra, şöyle konuştu:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hazırlık maçı teklifini getirdi ve maçtan elde edilecek gelirin Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor kulüpleri arasında paylaşılmasını teklif etti. Biz de hemen kabul ettik. Sayın Aziz Yıldırım bu maçla tüm Batmanlıları sevindirmiştir. Sayın Yıldırım, medyada tanıtıldığı gibi bir kişi değil. Çok babacan ve samimi bir kişiliği var. Verdiği sözünü kısa sürede yerine getirdiği ve Fenerbahçe takımını Batmana getirecek olması dolayısıyla kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Batmanlıları Fenerbahçeyi ağırlayacak olmanın heyecanı sardı. 5 bin kişilik stadımızı sporseverlerin doldurmasını istiyoruz. Maç geliriyle kulübe bir otobüs almayı planlıyoruz. Çünkü bizi idmana götürecek aracımız yok.

16 Mayıs Stadında oynanacak maçın biletleri kapalı tribün 75, açık tribün 50 ve kale arkası 25 liradan satışa sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.