banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Bangura'ya nazar değdi

EKSİKLİĞİ HİSSEDİLDİ

 

BOLUSPOR karşılaşmasının ilk yarısı biterken, kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda adalesinden sakatlanan Bangura’nın durumu iyiye gidiyor. Sierro Lioneli futbolcu Bangura, Pazar günü sakat olduğu için Çaykur Rize maçında yerini alamamıştı. Onun bölgesinde oynayan Gökhan Kaba’da maçta istenilen performansı gösteremedi. Bangura’nın olmayışı, Şanlıurfaspor’un forvetini oldukça aksattı.

 

9 MAÇTA FORMA GİYDİ, 3 GOLE İMZASINI ATTI

 

ŞANLIURFASPOR’a transfer olduğunda, otoriterler ve taraftarlar tarafından eleştirilen İbrahim Teteh Bangura, son iki haftada gösterdiği performansla herkesi yanılttı. Tecrübeli futbolcu Sarı-yeşilli forma altında ligde toplam 9 maçta forma giydi, takıma adına 3 gole imzasını attı. Bu arada, Çaykur Rize maçında sakatlanan Alfred Sankoh, Tonia D.Tisdell ve Kıvanç Karakaş’ın önemli bir probleminin olmadığı belirtildi.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa-OLAY

Anahtar Kelimeler:
Bangura
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.