Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_lt0j6cmbpa8imucdpv01mu7j23, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Balıklıgöl grubu güçleniyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Balıklıgöl grubu güçleniyor

Şanlıurfa Balıklıgöl taraftarlar grubu gücüne güç katmaya devam ediyor. Kurulduğu günden buyana Şanlıurfa spora hiçbir karşılık beklemeden desteğini sürdüren ve Bamyasuyu grubu ile birlikte yoluna devam Balıklıgöl Taraftarlar Grubu her geçen gücüne güç katmaya devam ediyor. Son olarak Şanlıurfaspora gönül veren ve kamuoyunda Çarşı Gru-bu olarak bilinen aralarında çok sayıda üniversite öğrencisi Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan temsilciler ve çok sayıda esnaf Balıklıgöl Taraftarlar Grubu çatısı altında birleşti.

 

Bundan sonra Balıklıgöl Çarşı Grubu olarak Şanlıurfa sporu layık olduğu yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Balıklıgöl Taraftarlar Grubu Başkanı ve Harran FM Genel Müdürü İ.Halil Aslan “Çarşı Grubunun bizim grup çatısı altında toplanması bize bü-yük gurur vermiştir. Bizler herkesin bildiği gibi yıllardır hiçbir maddi menfaat gözetmeksizin Şanlıurfa sporu desteklemeye devem ediyoruz ve edeceğizde. Çarşı grubundan çok sayıda elit taraftarın grubumuza katılması bize renk kattı” dedi.

 

Amaçlarının takımları hangi pozisyonda olursa olsun hep destek tam destek parolası ile yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Aslan “Şanlıurfa sporu desteklemek üzere çıktığımız bu yolda bizlere destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine, İş adamlarımıza esnaflarımıza, öğrencilerimize ve her zaman yanımızda olan Şanlıurfa basınının değerli temsilcilerine teşekkür ettiklerini belirterek Cumartesi günü saat 13:30da GAP Arena Stadyumunda oynanacak olan Şanlıurfaspor-Pursaklar maçına tüm taraftarlarını beklediklerini söyledi.

Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.