banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Balıkesir mesaisi başladı

Kurban Bayramı`nın ikinci gününde deplasmanda karşılaştığı Konya Şekerspor`a 2-1 yenilen ve ardından 3 gün izne ayrılan Şanlıurfaspor`lu futbolcular dün tesislerde toplandı. Hafta sonu Balıkesirspor`la oynayacak olan Sarı-Yeşilli ekip, dün yaptığı idmanla bu maçın hazırlıklarına başladı

 

2010-2011 sezonuna flaş isimleri transfer ederek şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, ligde 13. Haftanın da geride kalmasına rağmen istenileni veremedi. Taraftarlarında bu yıl mutlak şampiyonluk beklediği Şanlıurfaspor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla yavaş yavaş gerilere düşmeye başlarken tehlike sinyalleri vermeye başladı.

 

Ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 maçından da galibiyetle ayrılan Sarı-Yeşilli ekip, 17 puanla ligin 17. Sırasında bulunuyor. Hafta sonu evinde Balıkesir ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, bundan sonraki maçlarında puan kaybetmeden tekrardan çıkışa geçmek istiyor.

 

                        Mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor

 

Şanlıurfaspor, bayramın ikinci gününde ligin zorlu takımlarından Konya Şekerspor karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör Ekrem Al, ilk yarıyı 1-0 önde kapattıklarını fakat ikinci yarıda yaptıkları bireysel hatalardan dolayı karşılaşmayı 2-1 kaybettiklerini belirtti.

 

Konya Şekerspor yenilgisini hak etmediklerini sözlerine ekleyen Tecrübeli Teknik Adam, rakiplerine göre daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, “44. Dakikada bulduğumuz golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda ise çok şanssızdık. Rakipten daha iyi oynamamıza rağmen bireysel hatalardan dolayı yediğimiz gollerle 2-1 yenik duruma düştü. Çok net gol pozisyonları kaçırdık. Belki bunlar gole çevirebilseydik maçın skoru daha da farklı olacaktı. Futbolcularım bu karşılaşmada ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar ortaya koydu. Hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarımızda bu hataları en aza indirip puan kaybetmeden ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.