banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Bakan Çelik'ten Saraçoğluna; Başarıda başarsızlıkta sizindir VİDEO

GAP Vadisi’nde Şanlıurfaspor için yaptırılan Spor Tesislerinin Temeli atma töreninde konuşan Faruk Çelik Şanlıurfaspor yönetimine sert mesajlar vererek adeta hadlerini bildirdi. Törene Şanlıurfaspor Yöneticilerinden kimsenin katılmadığı dikkat çekti.

 

Türkiye’nin ve bölgenin en önemli antrenman ve spor tesislerine kavuşacak olan Şanlıurfaspor için yaptırılan ve Şanlıurfa Valiliği İl özel idaresince yürütülecek olan olan “Sporcu Antreman ve Şanlıurfaspor Tesisleri”ninin temel atma törenine Bakan Faruk Çelik, Vali Celaletin Güvenç, Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet akyrüek, Emin Önen ve Mahmut kaçar, Belediye başkanı Ahmet Fakıbaba, ile İl Genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz, il Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve vatandaşlar katıldı.


Şanlıurfaspor'u geçtiğimiz sezon söz verdikleri gibi Şampiyon yaptıklarını belirterek konuşmasına başlayan Bakan çelik 'Biz işin dedikodusunda değiliz. Bu şehirden seçilmiş Milletvekili ve Bakan kardeşiniz olarak Şanlıurfaspor’a destek bizim boynumuzun borcudur. Geriye dönük baktığınız zaman bir yıl içerisinde Şanlıurfa’nın şampiyon olması konusunda ne gibi çalışmalar yaptığımızı ne gibi mücadeleler yaptığımızı bilenler çok iyi bilmektedirler, bunu anlatmaya gerek yok. Bu bizim görevimizdi. Fakat garip bir şeyler oldu. Dendi ki siyaset spora karışıyor falan. Ben buradan ilan ediyorum; Şanlıurfaspor başım gözüm üstünde. Şanlıurfaspor’a hizmet işte böyle olur, Altyapıyla, sahasıyla, antraman sahasıyla, her şeyiyle Şanlıurfaspor’a yapılması gerekeni dün yaptığımız gibi bugünde yapacağız. Ama şunu da ifade ediyorum siyasetin karışmamasından ne umduklarını ne söylediklerini anlamadığım arkadaşlara da söylüyorum başarı ve başarısızlık sizlere aittir. Şanlıurfaspor’a yapılması gereken her ne yatırım varsa o da bizim görevimizdir” dedi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile Milletvekili Mahmut Kaçar da birer konuşma yaptıkları temel atma töreninde birçok süper lig ekibinde olmayan bu tesislerin Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor’a hayırlı olmasını dilediler.

Bu arada 80 dönüm üzerinden yapılacak olan 4 saha, sosyal tesisler, kamp alanlarından oluşan yaklaşık 5 milyon TL değerindeki tesislerin temel atam töreninin ardından Bakan Çelik ve beraberindekiler Cumhuriyet Parkı’nın içinde çocuklar ve gençler için İl Özel İdare tarafından yaptırılan havuz ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.